De Werelt GamesDe Werelt Games

Levend Monopoly

Levend Monopoly

De opzet van het spel
Deelnemers krijgen een kaart van de stad met daarop een aantal straten gemarkeerd die bij het ‘Monopoly’ horen. Deelnemers moeten proberen deze straten in handen te krijgen, dit kunnen ze doen door het uitvoeren van verschillende (ludieke) opdrachten. Deelnemers kunnen gebruik maken van elkaar straten, ze dienen daar dan wel ‘huur’ voor te betalen..

Doel van het spel
De deelnemers moeten een Monopoly zien te verkrijgen, dit doen ze door een sliert aan straten aan elkaar vast te krijgen (de bekende kleurtjes op het Monopoly bord). Groepen kunnen ‘failliet’ gaan, ze kunnen dan éénmaal bij de bank aankloppen voor een lening. Voor het verkrijgen van de straten moeten de deelnemers opdrachtjes uitvoeren. Hoe dichter ze bij een Monopoly in de buurt komen hoe ludieker/moeilijker de opdrachtjes worden. Welk team als langste overblijft/het rijkste team aan het einde van de speeltijd wint het spelletje.

Minimaal 10 personen en maximaal 100 personen
​Tijdsduur: 1,5 uur
​Locatie: Goes

Prijs  € 90,- per groep van max 12 personen

Wil je deze activiteit combineren met een lekker diner: neem contact met ons op, dan maken we een mooie deal voor je.

Beschikbaarheid

Geef uw voorkeuren aan in het onderstaande formulier. Wij sturen u zo snel mogelijk een antwoord m.b.t. de beschikbaarheid van uw aanvraag via e-mail.