De Werelt GamesDe Werelt Games

Het mysterie van de Goese Bolusbakkers

Het mysterie van de Goese Bolusbakkers

Nieuwe leuke groepsactiviteit die met elke groepsgrootte te doen is. Zelfs al vanaf 2 personen is dit een leuke activiteit. 

Met dit moordspel ga je met je team op pad om het mysterie rond de Goese bolusbakkers op te lossen. Een van de juryleden van de wedstrijd voor de Beste Bolusbakker blijkt door een misdrijf om het leven te zijn gekomen. Drie Goese bolusbakkers blijken verdacht te worden. Jij krijgt inzage in het politiedossier en gaat op zoek naar aanwijzingen die verspreid over Goes te vinden zijn. Een spannende speurtocht voor alle leeftijden die je met je familie, vrienden of collega´s kunt maken. Het is ook mogelijk om onderling te strijden wie het beste het mysterie weet op te lossen, door de groepen op te delen.

Tijdsduur: ± 1,5 uur

Kosten: 90 euro per groep (max 12 personen). Dit spel kan met meerdere groepen tegelijk gespeeld worden (totaal max 100 personen)
Locatie: Goes

Kijk bij onze deals voor een combinatie met een heerlijk diner.

Beschikbaarheid

Geef uw voorkeuren aan in het onderstaande formulier. Wij sturen u zo snel mogelijk een antwoord m.b.t. de beschikbaarheid van uw aanvraag via e-mail.